Om olyckan är framme

När man är ute och kör med sin bil, som kanske råkar vara en Citröen, kan mycket hända. Oftast kommer man fram till sitt mål med bilturen hel och ren, men är oturen framme kan lite olika olyckor och händelser ske. Att bilen blir påkörd och totalkvaddad är inte direkt vanligt, även om det kan hända såklart, men att små skador sker är ganska vanligt. Det kan vara allt från stenskott till punktering av bilens däck, något som man också måste ta hand om. Blir bilen stående någonstans kan den behöva bärgas, och då är ett tips att höra av sig till www.vikingsverige.se som kommer direkt och hjälper dig och din bil.

Att få punkterade däck händer även den bästa eller den bästa bilen. Allt som oftast är det en skadegörelse då någon med slit punkterat däcken, kanske genom att skära upp dem, och det händer dessvärre då och då, även om man såklart önskar att ingen var ute efter att skada någon annans bil. På jnytt.se skriver man såhär om när polisen råkade ut för det:

Medan polisen undersökte omständigheterna kring den berusade mannen, passade någon på att sticka hål på ett av polisbilens däck.
– Polisbilen fick bärgas från platsen och en anmälan om skadegörelse upprättades, säger Anneli Jonsson Hammo, vakthavande befäl vid jönköpingspolisen.
Polisen har i nuläget inte någon misstänkt för skadegörelsen.
(Läs resten av artikeln här).

Man går alltså aldrig säker från skador när man är bilägare utan det är bara att hoppas på det bästa och sedan göra det bästa av situationen om olyckan skulle vara framme.