Trucken vägen till jobb för många

Att skaffa truckkörkort är vägen in till jobb för väldigt många unga. Som entreprenör kan man ge många nyanlända och unga jobb genom att ge dem en truckkörkortsutbildning och sedan kvalificera in dem som truckförare på sitt lager. För att fler ska kunna köra kan man köpa kvalitetssäkrade och begagnade truckar. Ett smart alternativ för den som är ute efter tillväxt, både på landsbygden och på sitt eget företag! 

Att köpa begagnade truckar är ett mycket smart sätt för en lagerentreprenör att spara in pengar på sin verksamhet. Det är tillförlitligt och kan man se till att den är kvalitetssäkrad och på Linde kan man även välja olika renoveringsstandarder där man kan välja hur hög service man vill ha på sin begagnade truck. Vägen in till arbetslivet är trucken för många nyanlända och unga, och vill man se en blomstrande tillväxt ser man att dessa två hör ihop. En blomstrande landsbygd kommer betyda tillväxt för ditt företag och vice versa!

Truckkörkort – biljett till jobb

Visst finns det exempel på motsatsen, men sett i det stora hela så är lagerarbetet ett växande yrke som kräver allt mer folk. Med en växande e-handel och en transportsektor som möter större utmanningar är lagret det centrala hjärtat för en fungerande marknad i tillväxt. Här bör man se landsbygdens stora potential och se till alla de ungdomar som kan lockas in på arbetsmarknaden och kvalificera sig med truckkörkort.

Många argumenterar för att marknaden inte fixar allt, men entreprenörerna på landsbygden har en bra väg in för många utan jobb. Truckkörkorten är tvivelsutan en biljett in i arbetslivet, menar man i en ledare i NSD. Vi vill mena att det hela hänger ihop.

Känner man som ägare av ett lager att det finns stora tillväxtpotential ska man inte underskatta styrkan i att köpa begagnade truckar och kvalificera unga och nyanlända, de kommer kunna jobba länge och mycket och du bidrar dessutom till att landsbygden blomstrar av tillväxtanda. Det blir definitivt samhällsnytta och goda vinstchanser för dig och din e-handelsverksamhet. Vi önskar dig lycka till!